Info

Luc Ontwerp Studio is een eenmanszaak van Lucas Steenhuis die zich richt op het ontwerpen en realiseren van interactieve objecten en belevingsconcepten voor evenementen en musea. Voorbeelden van het werk van Luc vind je hier…

Ontwerp

  • Art direction: conceptontwikkeling en vormgeving van unieke installaties, participatieprojecten en omgevingen die mensen verrassen, wakker schudden, iets leren, amuseren of anders naar een onderwerp laten kijken.
  • Interaction design: het toepassen van cognitieve psychologie, ergonomie en techniek waardoor een ontwerp teweeg brengt wat de opdrachtgever wil bereiken.

Realisatie

  • Eigen beheer: het bouwen van objecten en omgevingen gebeurt in de  werkplaats in Soest waar gewerkt wordt met hout, kunststof, metaal en waar elektronica en software ontwikkeld wordt.
  • Management: het selecteren en aansturen van aanvullende specialisten, zoals animatoren, sounddesigners, editors, cameraploegen, fotografen, interieurbouwers, programmeurs, hardware ontwikkelaars, verhalenvertellers etc.